Vitaal Opvoeden

”Als ouders moet je ook jezelf op nummer 1 zetten”

Niets is ingrijpend dan ouders worden én zijn. In slechts een aantal maanden groeit er een klein wondertje in je buik dat zich ook daarna snel ontwikkeld. Voordat je het weet is die kleine meid/jongen alweer een paar jaar oud en rennen en vliegen ze door de kamer. 

Als ouders heb je een hoop ballen in de lucht te houden: werken, het huishouden, allerlei afspraken en natuurlijk ook op een gezonde manier je kinderen laten opgroeien. Niet voor niets krijgen steeds meer ouders te maken met klachten die voortkomen uit een verkeerde balans of zelfs een parentale burn-out.

Gelukkig kan je dit voorkomen!


”Wees die leuke ouder die je graag wilt zijn”

De training Vitaal Opvoeden helpt jullie bij het vinden van de juiste balans. Dit wordt gedaan door in te zetten op het vergroten van jullie kennis en ervaringen te delen met andere ouders. Jullie krijgen de juiste handvaten mee die je meteen kan toepassen in het dagelijks leven. Al vanaf de eerste training zal je merken dat je anders reageert op bepaalde situaties, je voelt je een stuk relaxter en bovenal, je ervaart meer plezier in het opvoeden. 

Opvoeden wordt een feestje!